klitoris.no er en side om sex, erotikk, anatomi og klitoris klitoris er en kilde til nytelse & glede når det gjelder sex & erotikk
Alt om klitoris klitoris gjennom historien klitoris anatomi fakta om klitoris seksualitet, sexualitet nytelse, sex og erotikk onani og onani tips sexleketøy som vibrator, dildo og massasje apparater orgasme gjennom klitoris sexshop e-post

Sexleketøy


Det er ikke lenger slik at sexleketøy høres ut som en traktor og ser ut som noen hentet fra fantasien til en gammel pervers gris. Kvinnene har inntatt bransjen… og det syntes!

 

Sex leketøy har eksistert lenge, svært lenge. Om det var i Asia, eller Egypt ( eller ett eller ett helt annet sted) det hele startet skal være usagt. Ett faktum er at utgravninger har avslørt stein dildoer, og gamle tegninger viser hvordan de brukte dyrepels, og fjær til å pirre partnerne sine. En generell oppfattelse er at den gangen ble slikt brukt i lek, når man var to, ikke som i dag til å tilfredsstille seg selv med.

Men de siste 10 årene har mye skjedd, kvinner har oppdaget, og akseptert, sin egen seksualitet. Noe som gjør mange menn usikre. Våre foreldre møtte aldri krav til å gi henne orgasme, eller klager over at penis var for liten. Og om hun kommer drassende med en dildo, er det mange menn som føler at de ikke strekker til. Den utrolige egoistiske mannlige selvfølelsen får seg en knekk, og de færreste menn vet hvordan de skal takle det. Vi har sett det i leser innlegg i forskjellige blader, vi har sett det på tv. " min kjæreste trenger ingen dildo, jeg kan tilfredsstille henne 100%" Vel, vår påstand er at litt sexleketøy kan gi sexlivet en skikkelig oppsving. For i motsetning til hva mange syntes å tro, så går det veldig bra å være to om å bruke en vibrator. En nyter, og en fører.

De eneste sexleketøyene som ikke egner seg så godt for to, er de kunstige vaginaene som er laget for mannen ( populært kalt sjømannsbruder, grunnen kan du vel tenke deg til selv) Og de rene massasje apparatene for kvinner. Selv de sist nevnte kan allikevel brukes under lek mellom to, det gjelder bare å se muligheten som åpner seg når man har ett massasje apparat som kan bæres under klærne. For ikke å nevne de med trådløs fjernkontroll. En truse med innebygd vibrator, og fjernkontroll? Vel, her får i hvert fall fantasien noe å jobbe med.

De feilene ,om man kan si det slik, som folk flest gjør når det gjelder erotiske hjelpemidler, er at de kjøper den billigste vibratoren de finner. Nå sier ikke vi at man skal finne en butikk som selger bare dyre vibratorer, det er sannsynligvis en butikk som tjener store penger på å "lure" folk. For det er ett faktum at prisene på ett produkt varier stort i pris. Å se det samme produktet til 98,- og 298,- er ingen uvanlighet.

Noen lar seg lure til å tro at det dyreste er bedre enn det billigste i slike tilfeller. Det er ikke riktig, de er kjøpt hos den samme leverandøren, til samme pris, forskjellen er at noen vil tjene mer penger enn andre. Vi har sammenlignet en rekke priser, og VET at butikken vi er linket opp mot er blant de billigste på markedet, om ikke den billigste. Invester noen hundrelapper, her som alle andre steder… kvalitet koster, og man får det man betaler for. Den andre feilen alt for mange gjør er at de ikke bruker glidemiddel. Kanskje man tar det som ett svakhetstegn, at man ikke selv blir glatt nok? Vi vet ikke, men vi vet at det føles bedre om man bruker det. Om man ikke har kjøpt glidemiddel i en sex butikk, på apoteket, eller ett annet sted, så prøv med godt med babyolje. Det blir aldri det samme igjen.

Utvalget er enormt og for den uerfarne kan det være utfordring nok i å bare forsøke å forstå hva alt er til.
Her vil vi forsøke å hjelpe deg litt med å komme i gang.

Noen tips før du handler sexleketøy:

Når du skal kjøpe ditt første sexleketøy, er det fort gjort å trå feil og ende opp med noe som i hvert fall ikke frister deg til å eksperimentere videre.
Vi har jobbet med å selge denne typen produkter i flere år og har i tillegg til en "personlig interesse". I løpet av denne tiden har vi skaffet oss en viss kompetanse, når det gjelder sexleketøy.
Dessverre er det fortsatt umulig for oss (og alle andre) å fortelle deg akkurat hva DU syntes er best.
En ting "alle andre" roser opp i skyene behøver heller ikke være noe for deg i det hele tatt.

Det er nemlig slik at til syvende og sist er DU den eneste som vet hva som er godt for deg.
Det er en ting som er viktigere enn alt annet før du bestemmer deg for hva du skal gå for i sexbutikken: Hva liker du?
Det er det eneste som teller, hva andre mener, hva de i butikken anbefaler… ikke noe av dette betyr noe.
Det er du som skal bruke den og det er du som (forhåpentligvis) får deg en ny, fast følgesvenn.
Nå er det jo vanskelig å vite hva du liker, all den tid du ikke har prøvd en vibrator før… men følgende spørsmål bør hjelpe deg å danne ett bilde av hva du vil ha…

1: Hvor stor skal den være? Alt fra en finger til en arm er tilgjengelig… og valg av størrelse ER viktig. Du kan får korte tykke, lange tykke, lange tynne eller lange og tynne…
2: Skal den brukes til penetrering eller på klitoris? Kanskje begge deler? Dersom du IKKE skal bruke den til penetrering kan du kikke på de forskjellige apparatene som er designet for klitoris stimulering, de kan se ut som bier, sommerfugler eller noe helt annet. Dersom penetrering står på listen over "skal kunne" listen, begrens deg/dere til å se på de tingene med en fasong som tillater denne typen utskeielser.
3: Skal den være hard eller myk? Med hard menes hard som hardplast eller glass. Med myk menes forskjellig jelly materialer eller silikon.
4: Kraftig eller mindre kraftig vibrasjon? En vibrator i hardplast har vanligvis en kraftigere vibrasjon enn en i ett mykt materiale.
5: Begynn med noe som ikke koster all verdens. Det er kjedelig å bruke 7-800,- på noe du uansett ikke liker.
Dersom du virkelig liker ditt nye leketøy, kan du heller gå til anskaffelse av en som er hakket dyrere og bedre neste gang.
For vibratorer er forbruksvare…. En vibrator kan fint "brukes opp"

Disse svarene vil langt på vei hjelpe deg å danne ett bilde av hva du er på utkikk etter….
Husk at det er alltid lov å spørre om det er noe du lurer på, uansett om det er i en fysisk butikk eller på Internett.
De som jobber med slikt er vant til å få spørsmål og uansett (nesten) hva du spør om vil de ikke la seg sjokkere.

De vanligste feilene nybegynnere gjør:
1: Gutter har en tendens til å kjøpe vibratorer og dildoer, som er alt for store, en sort gummi pikk som er drøye 30 cm lang er ingen lett introduksjon…
2: Å overaske partneren med noe som er helt lik en ekte pikk, er sjelden noen god vei å gå, dersom man ikke har snakket om det på forhånd. Bedre er det å gå for noe i en litt mer "spenstig" farge og gjerne med en fasong som leder tankene over på litt andre ting.
3: De kjøper ikke glidemiddel, de trenger det nemlig ikke. Det er en påstand vi stadig hører. Vel, bruk glidemiddel sammen med vibratoren/dildoen din så VIL du merke forskjell. Mange vibratorer/dildoer er laget i ett materiale som til en viss grad er porøst og det øker behovet for glid.
Så kjøp med en liten flaske glidemiddel, det er som prikken over i'en å regne.
4: Det er synd å si det, men de high-tech vibratorene egner seg best for viderekommende. Mange av de er svært gode, uten tvil, men for en nybegynner er det rett og slett for mange ting å holde styr på.
5: Glemme å kjøpe batterier… vi hører stadig om tilfeller hvor man må ta batterier fra fjernkontrollen på TV'en...

 

For en dypere og mer omfattende innføring i sexleketøyets historie og bruk, besøk sexleketøy.no

© Dream entertainment
Delvis hentet fra erotikknett.no, alt om sex
sexshop med sexleketøy