klitoris.no er en side om sex, erotikk, anatomi og klitoris klitoris er en kilde til nytelse & glede når det gjelder sex & erotikk
Alt om klitoris klitoris gjennom historien klitoris anatomi fakta om klitoris seksualitet, sexualitet nytelse, sex og erotikk onani og onani tips sexleketøy som vibrator, dildo og massasje apparater orgasme gjennom klitoris sexshop e-post

OnaniOnani er sex med en man elsker.

Ordet onani har sitt opphav i bibelen: 1 mosebok, kap 38, vers 9: Men Onan visste at avkommet ikke skulde høre ham til; når han derfor gikk inn til sin brors hustru, spilte han sæden på jorden for ikke å gi sin bror avkom. Men Onan onanerte ikke, det var ikke det som var hans egentlige synd, han nektet å befrukte konen til sin avdøde bror....

La oss begynne med det første først: Du skal ikke føle skam eller skyld over å onanere. Onani er normalt og faktisk sunt.
Kvinner har aldri blitt oppfordret til å onanere, faktisk har onanerende kvinner blitt sett på som kinky, perverse eller syke.
Vel, dette skyldes muligens at de som satte diagnosen var menn som led av klitoris misunnelse?

En dydig kvinne tar ikke på seg selv, og det har i lange tider vært ansett som utenkelig at dydige kvinner tar på seg selv. Men også her (kanskje spesielt her) har den seksuelle åpenhet satt sine spor. I dag regnes det som vanlig at kvinner onanerer, selv om det fremdeles er mange myter om emnet. Antakeligvis er det ikke like vanlig at kvinner onanerer som menn, men de tar innpå. Kvinner onanerer av de samme årsakene som menn, avslapning, utløp for innestengt seksuell energi osv... Kroppens reaksjoner er også ganske like.

Blant kvinner er den mest vanlige måten å onanere på å stimulere klitoris, med fingerne. Mange kvinner liker å ha noe "inne i seg" samtidig, det kan være en finger, eller hva de nå måtte ha for hånden. Også for kvinner er dusjen er god venn. Kanskje spesielt om man har ett dusjhode hvor man kan justere trykket på vannstrålen….. Om mannen har vist stor oppfinnsomhet, så er han fortsatt kvinnen underlegen. Kvinner har prøvd det meste, frukter, kjøkkenredskaper osv. En liten skrekkhistorie er nok på sin plass, flasker er ikke bra, noe en kvinne bittert erfarte, da den ble sittende dønn fast. Hun hadde ført flasken opp i vagina, med tuten først, uten kork, og det dannet seg ett vakuum, som gjorde at den sugde seg fast, svært godt fast, og hun endte opp med en pinlig tur ned på lege kontoret. Nesten like vanlig som å bruke fingrene er det at kvinner "gnir" seg mot noe, det kan være en pute, eller de kan rulle sammen dynen, legge seg oppå den, og gni seg mot den. Også er det jo ett enormt utvalg av hjelpemidler tilgjengelig. Vibratorer og dildoer i alle størrelser og farger, med og uten vibrator. Om dette er ett utslag av kvinners ønsker, eller menns fantasier skal være usagt, men om vi her i Norge skal følge andre lands eksempler (fks. USA) så vil det neppe ta særlig mye lenger tid før enhver kvinne med respekt for seg selv har i hvert fall ett par vibratorer liggende i nattbord skuffen for påkommende tilfelle.

Seksuell spenning som ligger latent i kroppen kan både gjøre deg mer aggressiv, samt gjøre det vanskelig for deg å konsentrere deg om andre viktige gjøremål. Så ta deg noen minutter til å kose med deg selv, nyt din egen kropp og hvilken vidunderlige følelser du kan slippe løs, bare ved hjelp av dine egne fingre…..
Bare for å ha sagt det, man må ikke nøye seg med fingrene, man kan godt ta en pute, ett dusjhode, en vibrator eller nær sagt hva som helst annet til hjelp. Kun fantasien setter grenser, men det kommer vi tilbake til litt senere…
Det er flere grunner til å onanere, den beste er antakeligvis at hvordan kan du forvente at en annen kan gi deg den store seksuelle nytelse dersom du ikke er i stand til å fortelle ham/henne hvordan du liker det?
For å kunne gi viten om din egen kropp videre, må du selv kjenne deg selv.

Klitoris er det eneste organet på menneskets kropp som ikke har noen annen misjon enn å gi nytelse. Kvinnen har med det fått en unik mulighet, så er det bare opp til henne å benytte seg av den…

Fra barndommen av er kvinner som onanerer møtt blandede reaksjoner. De fleste er bare blitt fortalt at det ikke er noe man gjør, men enkelte har også blitt straffet for å berøre sine egne kjønnorganer.
Først nå, i løpet av de senere år er det fullt ut blitt akseptert at også kvinner onanerer.
Allikevel er det ett tabuemne man helst ikke snakker så høyt om, noe som gjør at de færreste kvinner har den minste formening om hvordan de andre gjør det. En undersøkelse i USA avslørte at mellom 5 og 10% av alle kvinner faktisk ikke onanerte, rett og slett fordi de ikke visst hvordan og dermed ikke fikk noe utbytte av å onanere!

95% av alle kvinner får orgasme når de onanerer, mot bare 70% som får orgasme med sin partner.

Det første som er viktig dersom man ønsker å bli en "god" onanist, er å kjenne seg selv og sin egen kropp. Å se en pornofilm og i ettertid skamme seg over at du selv ikke ser akkurat slik ut, er helt feil! Alle kvinner er skapt forskjellig nedentil, akkurat som menn. Det er ingenting som er rett eller galt, stygt eller pent, det er bare forskjellig. Det man bør gjøre er å ta ett lite speil, for så å undersøke seg selv nedentil. Spre de ytre kjønnsleppene og finn de indre kjønnsleppene. Under der ligger vagina åpningen, og se om du finner klitoris. Bli kjent med deg selv.
Bruk en finger, fukt den med spytt eller olje, for å føle deg frem, konsentrer deg om hvor følelsene er sterkest, og merk deg hvordan hele kjønnet syntes å svulme opp når du blir opphisset.
Det er nemlig ett faktum at kjønnsleppene og klitoris svulmer når du blir opphisset, for på samme måte som med menn, så strømmer blodet til underlivet når du er kåt.
Dette gjør naturligvis at ditt kjønn endrer utseende en smule, leppene blir mer fyldige og får gjerne en litt sterkere rødfarge.

Nesten 10% av alle kvinner skiller ut større eller mindre mengder av en klar ( eller med litt hvit farge) væske når de får orgasme. Om dette gjelder deg, så er du altså helt normal…

Når du først er blitt kjent med ditt eget underliv, så er du klar for å begynne å utforske de muligheten som ligger der og bare venter på deg.
De fleste onani teknikker bunner ut i det samme, stimulering av klitoris. Hvordan man liker det varierer fra person til person, noen liker det hardt, noen foretrekker det lett omtrent som berøringer med en fjær. Prøv selv med en finger eller to, masser klitoris og området rundt og du vil raskt finne ut av hva du liker. Kanskje du foretrekker å bruke hele hånden, kanskje du syntes det føles ekstra godt dersom du samtidig fører en finger inn i vagina.


Onani tips for henne


Kvinner er kjent for å oppvise stor oppfinnsomhet når det gjelder det å onanere. Her er noen måter å gjøre det på, skrevet for kvinner som trenger nye ideer og menn som lurer på hvordan hun gjør det…

De mest vanlige måtene for kvinner å onanere på er å bruke en, to eller tre fingre til å massere klitoris. Noen foretrekker å gni rett på klitoris med en fingertupp, andre foretrekker å gripe om den med to fingre å nærmest runke den. Atter andre foretrekker å legge håndflaten mellom bena, her har man muligheten til å la en finger eller to finne veien inn i vagina samtidig som man holder på, for så bare å bevege hånden rolig….

En vaskekult med masse vaselin er en måte som absolutt er verdt å prøve. Mykt, glatt, men samtidig godt egnet til å pirre ett stort område samtidig… Den eneste bakdelen er vel at det fort blir en del klin av det så det er greit å ha en dusj i nærheten…. Der kan man jo også fortsette om man ønsker seg en orgasme til.

Dusjen er ett av de klassiske stedene for kvinner å onanere. Mange kvinner onanerer for første gang i dusjen og det er ikke uten grunn. En godt justert vannstråle kan utrette mirakler og ett dusjhode som kan justeres er en god investering for de kvinner som ønsker å kunne nyte seg selv i fred og ro.

Puter er nok en ting gutta har "stjålet" fra damene. Mange kvinner simpelthen elsker å ligge på maven med en pute mellom ben, som de enkelt kan gni seg mot. Ofte så er en romantisk/erotisk novelle ett godt hjelpemiddel, om da ikke fantasien er nok. Ikke alle velger puten, teddybjørner osv er også populært, så neste gang du ser en teddybjørn i en kvinnes seng, kan du bare fantasere om alt den har bevitnet.

En elektrisk tannbørste kan brukes til så mangt… den egner seg også godt mellom bena…. Det eneste man nok bør legge seg på minnet er hygienen… en egen tannbørste beregnet på akkurat den typen pussing er nok en god investering.

Vibratorer kommer i en mengde former og varianter. Utvalget er enormt og noen foretrekker vaginal stimulering, andre vil bare ha klitoral stimulering. Her er det kun en ting som gjelder, å prøve seg frem. Ett tips er å begynne med en rimelig vibrator, prøv den både utenpå og inne i, for så å se hva som faller mest i smak, før man går til investering av en bedre som er laget spesielt for det formålet man ønsker…

Kvinnen er atskillig mindre redd for å stimulere G-punktet sitt enn mannen. Mannen sliter ofte med en frykt for å være homofil, det gjør ikke kvinnen. Det finnes en mengde sex hjelpemidler designet spesielt for akkurat dette formålet, men også fingerne er flittig brukt. Det samme er bøyde agurker, eller nesten hva som helst annet som har den rette "knekken".

Flere og flere av oss får boblebad, eller basseng med en slik jett strøm i. Og ut ifra det vi har erfart er det kvinnene som står bak… for de har funnet en svært god måte å onanere på ved hjelp av strømmen… Flere kvinner har sagt at de simpelthen elsker å spre bena og la strømmen kjærtegne området mellom bena.. det skal visstnok være noe av det beste. Vi gleder oss til å få boblebad.

For de som ønsker å fordype seg i onani, vil vi anbefale et besøk på onani.no

© Dream entertainment
Hentet fra erotikknett.no alt om sex
sexshop med alt av sexleketøy