klitoris.no er en side om sex, erotikk, anatomi og klitoris klitoris er en kilde til nytelse & glede når det gjelder sex & erotikk
Alt om klitoris klitoris gjennom historien klitoris anatomi fakta om klitoris seksualitet, sexualitet nytelse, sex og erotikk onani og onani tips sexleketøy som vibrator, dildo og massasje apparater orgasme gjennom klitoris sexshope-post

NytelseNytelse er ikke ett ord som dekker de gleder klitoris kan gi, men i mangel av ett bedre ord for det holde… Foreløpig.

Klitoris er den eneste delen på kvinnens kropp som utelukkende er der for å gi nytelse.
Man har ikke vært i stand til å finne noen annen funksjon for klitoris enn å gi kvinner seksuell nytelse og muligheten til å få orgasme.
Nå skal det sies at enkelte forskningsresultater tyder på at kvinnens orgasme kanskje er viktigere enn det vi hittil har trodd… mer om det litt senere.

Noen teorier om kvinnens orgasme.

Dersom man spinner videre på Freud sin teori om at enhver kvinne er en defekt mann og at klitoris er restene av penisen, er det naturlig å ende opp med en ide om at kvinnens orgasme også er noe som henger igjen.
Denne teorien er det heldigvis ikke mange i dagens samfunn som fester noen tillit til.

En annen teori er at kvinnen, i likhet med mannen, får orgasme rett og slett for at hun skal ha ett større ønske om å ha sex.
Dette er en teori som sikkert høres fin ut, men den har ett par store hull: Kvinner får i de fleste tilfeller ikke orgasme av selve samleie, det er klitoris som er nøkkelen til kvinnens orgasme.
Dessuten vet alle som har lest litt om menneskets historie at kvinner i hundrevis av år har vært underlagt mannen og har endt opp med å ha sex enten hun vil eller ikke.

En tredje teori, som faktisk er blitt seriøst lansert, er at kvinnen får orgasme, slik at hun i likhet med mannen skal falle i søvn etter å ha sex og på den måten redusere mengden sæd som renner ut etter gjennomført samleie.

Så sitter vi igjen med den mest sannsynelige teorien og den eneste som har rot i faktiske biologiske funn….
Ca en halv time etter at mannen har kommet i kvinnens vagina, strømmet ett overskudd av sæd ut igjen, i form av mellom 3 og 8 hvite klumper. Disse klumpene består av en blanding av sæd og kvinnens sekreter.
Undersøkelser viser at dersom kvinnen får orgasme mindre enn ett minutt før mannen eller inntil 45 minutter etter mannen, er mengden sæd som kommer ut igjen betydelig mindre.
Sammentrekningene som kvinnens orgasme innebærer suger nemlig sæden langt oppover og øker sjansen for en befruktning, så fremt det er den rette tiden i måneden, betydelig.

Dette igjen betyr at gode elskere (de som vet å gi sin kvinne en orgasme) har større sjanse for å bli fedre enn menn som ikke bryr seg.
Kan det være naturens måte å utrydde dårlige elskere på?

Man har også funnet ut noen andre spennende ting forbundet med kvinnens orgasme
Man har etter hvert oppdaget at bare en liten del av mannens sædceller faktisk prøver å befrukte kvinnens egg.
Størstedelen av mannens sæd har andre oppgaver, som å blokkere & drepe fremmede sædceller. (Dette kan du lese mer om under skapt for swinging: Spermkrigen på erotikknett.no)
Dette er en intersant teori og det er mulig det vil komme mer omfattende bevis på riktigheten i denne i fremtiden.

© Dream entertainment

sexshop for sexleketøy